Kolegji Dardania uron festën e Kurban Bajramit të gjithë besimtarëve musliman

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter

Kolegji Dardania uron festën e Kurban Bajramit të gjithë besimtarëve musliman duke ju dëshiruar shëndet, mbarësi dhe mirëqenie së bashku me familjet e juaja!

Jeta studentore këtu është shumë tërheqëse dhe interesante. Kolegji Dardania ofron kaq shumë mundësi për studentët, përfshirë edhe studentët e vitit të parë. Studentët, stafi dhe gjithçka tjetër është për tu admiruar. Jam shumë i lumtur që jam studentë i këtij kolegji!