Administrim Biznesi dhe Ekonomiks (MA)

Ju do të zhvilloni vetëdijen kulturore, mendimin kritik dhe aftësitë analitike që ju nevojiten përgjatë karrierës suaj - dhe për të bërë një ndryshim në çdo gjë që bëni.

Misioni

The mission of the Business Administration and Economics program at Master level within Dardania College is to prepare students with leadership skills and intellectual capacities and practical management skills to meet the challenges of the free market economy.

To this end, Dardania College will offer high quality study programs for undergraduate and graduate studies to prepare students for successful professional and academic careers. It will continuously contribute to the intellectual and creative improvement of students in order to prepare them as well as possible to contribute to the economic development of the country and the wider business community through academic programs, research, and community activities.

Objektivat

The primary goal of the entire educational activity at Dardania College is for students to be systematically trained in academic, professional and practical fields. The study program at the level of Master of Business Administration and Economics offers two-year studies with the possibility of profiling in Banking, Finance and Accounting. The program is designed in 4 semesters. The purpose of the program and specialization is to deepen knowledge in the most important areas of contemporary business such as entrepreneurship, management and finance.

The Business Administration and Economics Program operated on the basis of accreditation by the Agjencia e Akreditimit e Kosovës

Programme

Semestri 1Kreditë ECTSCourse Code
Rhetoric & the Public Sphere4ESTU 203
Communication & Everyday Life2ESTU 340
Critical & Rhetorical Methods4ESTU 657
Semestri 2Kreditë ECTSCourse Code
Rhetoric & the Public Sphere4ESTU 203
Communication & Everyday Life2ESTU 340
Critical & Rhetorical Methods4ESTU 657
Semestri 3Kreditë ECTSCourse Code
Rhetoric & the Public Sphere4ESTU 203
Communication & Everyday Life2ESTU 340
Critical & Rhetorical Methods4ESTU 657
Semestri 4Kreditë ECTSCourse Code
Rhetoric & the Public Sphere4ESTU 203
Communication & Everyday Life2ESTU 340
Critical & Rhetorical Methods4ESTU 657

Na tregoni pak për veten tuaj dhe ne do t'ju ndihmojmë për pjesën tjetër. Formulari ynë i përshtatshëm i aplikimit kërkon vetëm 10 minuta nga koha e juaj për t'a plotësuar.

Pasi të dorëzoni aplikimin tuaj, ju do të kontaktoheni nga Zyra për Regjistrim për t'ju ndihmuar drejt përfundimit të procesit të regjistrimit.

Pasi të kontaktoheni nga ne, ju duhet që të ndiqni rekomandimet e dhëna për kompletim të dokumentacionit të nevojshëm për regjistrim.

Master Graduate Areas
Nivelin Bachelor

APLIKO

A jeni të gatshëm të vazhdoni me hapin tjetër drejt karrierës suaj të ardhshme?

Fjala e Rektorës

Mirësevini në Kolegjin Dardania! Institucioni ynë i arsimit të lartë është i akredituar dhe ka arritur një reputacion për përsosmëri në mësimdhënie, kërkimim shkencor, dhe në tejkalimin e disiplinave akademike, duke kombinuar njohuritë e veçanta me vlera universale.

Opinioni i Studentëve

Studimet në Kolegjin Dardania janë shumë mbresëlënëse sepse përveç një ambienti miqësor dhe mikpritës, une kam gjetur shërbime mbështetëse të cilat ndihmojnë shumë përgjatë studimeve.

Erisona Zuka
BA Perkujdesje dhe Mireqenie Sociale