Kolegji Dardania uron shqiptarët për festën e 28 Nëntorit

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter

Kolegji Dardania iu ka uruar të gjithë shqiptarëve festën e 28 Nëntorit, Ditën e Flamurit dhe të Pavarësisë së Shqipërisë